ÚTRAVALÓ

ÚTRAVALÓ program

A program célja: Olyan útravalót ajándékozni az érdeklődőknek, amely segítségükre van a hétköznapokban, a könnyebb, boldogabb, és a nehezebb szomorúbb időkben egyaránt.

A kezdet: 2004 májusában indult el az ÚTRAVALÓ program, amikor is a Mel Gibson rendezésében készült A Passió című film bemutatásához kötődően ismeretterjesztő kiadványokat adtunk át a film nézőinek.

A folytatás: 2005-ben Ózd város forgalmasabb pontjain állítottuk fel az ÚTRAVALÓ program pavilonját, és ismét komoly érdeklődést váltottak ki a járókelőkből azok a kiadványok, amelyeket asztalainkon találtak.

A jelen: Márciustól az ÚTRAVALÓ program pavilonja ismét a város utcáin lesz, és várhatóan, a nyár végéig rendszeres jelenlétével, valamint újabb kiadványokkal segíti az érdeklődők életét.
A pavilon munkatársai között mindig lesz lelkész, lelki-gondozó, aki készséggel nyújt segítséget az esetleges kérdések megválaszolásában. Lehetőség szerint élőzenés programmal is igyekszünk felhívni a járókelők figyelmét.

A pavilont a következő helyszíneken lehet megtalálni:

  1. Skála áruház (volt Centrum) előtti tér.
  2. Újvárostéri ABC előtt.
  3. Civilház előtti tér.
  4. Városi Piac gyalogosbejáratai.
  5. Városközponti ABC előtti tér.
  6. Gyújtó tér.

A pavilon egyszerre csak egy helyen működik. Az éppen aktuális helyszínek lekérdezhetők az info@epkozd.hu címre küldött Útravaló tárgyú levéllel.

Kiadványainkról: Gyermekeknek, fiataloknak, és felnőtteknek szóló, különböző témákat feldolgozó könyvek, folyóiratok, füzetek, szóróanyagok, amelyek életvezetési tanácsokat, hitéleti segítséget, tudományos információkat tartalmaznak, elősegítve – többek között – a családalapítást, gyermeknevelést, dorgprevenciót, angol nyelvtanulást.